Resultaten voor zelf kader maken

 
zelf kader maken
Een houten kader maken stap voor stap uitgelegd Doe-het-zelf YouTube.
Voor Kerst of op andere gelegenheden gebeurt er dat je decoratie wilt afhangen maar dat je niet genoeg plaats hebt voor alles. Een houten kader zelf maken! Dan kan je fotos, kerstversieringen of andere decoratie gemakkelijk afhangen en je huis feestelijk decoreren.
Kaders maken.
zelf maken van houten kader voor 3 voudig glas Ecobouwers.be.
U bent hier. Home Forum TO zelf maken van houten kader voor 3 voudig glas. zelf maken van houten kader voor 3 voudig glas. Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren.
Zelf poster-kaders in elkaar knutselen.
Wat inspiratie opdoen. In de Schleiper Schleiper: art supplies office supplies frames in Gent zul je zeker genoeg materiaal vinden om zelf goedkope kaders te maken. 4 juli 2009, 2211: 13. View Forum Posts. Oorspronkelijk geplaatst door Brick Top Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. //: onclickiqts_show'11854785_4' return falseWeergeven." Mjah, ikzelf ben niet zo'n' handige mens maar mijn vader gelukkig wel. Maar volgens jou is dat niet zo moeilijk ofwa? En als je daar zo'n' glazen plaat voor wil, is dat niet vrij moeilijk dan? kost wel wa. Bones heal, but glory is forever. 10 juli 2009, 1835: 14. View Forum Posts. Plexiglas is wel wa mat en zit rap een kras op als je ze gaat zagen der zit normaal wel een folie op geplakt als bescherming. Anyway ik zit met hetzelfde probleem, voor een grote wereldkaart op te hangen., ik heb al glas en een dunne mdf plaat waartussen ik de kaart sandwich maar nu nog een kader erond maken.
Hout voor fotolijst.
De kleinste afwijking en je hebt spleetjes in de hoeken. ik dacht te besparen, maar als je ziet wat moeite kaders maken kost, kan je het beter laten doen. voor de prijs kan je zelf niet liggen sukkelen. Ben je van de buurt van Antwerpen, n adres: De Wieuw. dit is tenminste mijn ervaring. Laatst gewijzigd door Control-Z; 16 september 2010 om 1156.: Met citaat reageren. 16 september 2010, 0913: 5. Geregistreerd: 17 juni 2007. Re: Hout voor fotolijst. daar zijn truukjes voor he. wel een stevig en goed opgespannen zaagblagd en houder hebben. op een gewone verstekbak gaat het idd niet. Ik heb hier eentje waar je je zaag en zaagblad begeleid met twee plastic houders, de fout op je zaag word zo een pak kleiner. je zaagt de eerste hoek af langs de zichtzijde voorkant van de kader de aanpassende hoek zaag je langs de achterkant door zo passen je hoeken altijd.
Kaders op Maat Online Bestellen Acaza Online Shop.
Op basis van deze kwaliteitsvolle houten profielen maken we voor u een kader op maat van uw foto. Selecteer het gewenste profiel en geef de afmetingen in millimeter van het in te kaderen document. De prijs wordt automatisch aangepast. Niet gevonden wat u zoekt? Leg ons uw project voor! We zoeken graag met u mee. Costa Rica Zwart Profiel 20x19mm. Costa Rica Wit Profiel 20x19mm. Ayous Profiel 15x25mm. Solid Eik Profiel 20x20mm. Costa Rica Fel Oranje Profiel 20x19mm. Costa Rica Grasgroen Profiel 20x19mm. Costa Rica Violet Profiel 20x19mm. Costa Rica Grijsgroen Profiel 20x19mm. Costa Rica Betongrijs Profiel 20x19mm. Costa Rica Grijsgroen Licht Profiel 20x19mm. Costa Rica Grijsgroen Donker Profiel 20x19mm. Costa Rica Bruin Profiel 20x19mm. Solid Beuk Profiel 20x20mm. Authentica Zwart Profiel 25x15mm. Authentica Taupe Profiel 25x15mm. Authentica Wit Profiel 25x15mm. Barok Wit Profiel 54x33mm. Barok Goud Profiel 54x33mm. Barok Zilver Profiel 54x33mm. Fotokaders op maat: u vraagt, wij kaderen! Voor bijzondere documenten, kunstwerken of foto's' is het niet altijd eenvoudig om een fotokader te vinden. Aarzel niet om voor een kader op maat te kiezen, zodat uw unieke document optimaal tot zijn recht kan komen. Het volstaat om de afmetingen van het document zelf door te geven.
Fotokader maken met lijmverbinding Interieur Livios.
Stap 1: houten kader maken. Zaag vier houten latjes in verstek met een verstekzaag onder een hoek van 45. Doe dit zorgvuldig, een nauwkeurig gemaakt verstek zal immers het resultaat van je werk bepalen. Raadpleeg onze klus Zagen voor meer info. Lijm ze aan elkaar vast met houtlijm om het kader te vormen. Druk goed aan of zet er enkele lijmklemmen op zodat de lijm goed hecht. Werk het verstek bij met wat kneedbare houtpasta. Als dit opgedroogd is, schuur je het hout lichtjes op. Werk het kader af met een likje verf en/of een laag vernis. Stap 2: fotos aanbrengen. Het fotokader heeft een glazen afdekplaat nodig. Deze laat je in de handel op maat snijden. Koop wel glas met de gewenste dikte. Er zijn twee types glas: mat glas, dat minder licht weerkaatst, en glanzend glas. Welk type glas je neemt hangt af van je eigen voorkeur. Leg de glazen plaat in de uitsparing in de achterkant van het kader. Plaats de fotos erop. Leg ze mooi recht. Je kunt zelf kiezen met welk materiaal je de fotos op hun plaats houdt.

Contacteer ons