Meer resultaten voor zelf fotoreportage maken

 
zelf fotoreportage maken
Asielzoekers tonen eigen leefwereld DeWereldMorgen.be.
Jan Huet uit Antwerpen 64 jaar heeft de hele wereld al gezien. Voor diverse NGOs reisde hij naar derdewereldlanden om daar reportages te maken. Zo maakte hij in 1969 een fotoreportage over het verzet van de Indianen in Guatemala. En in 1994 maakte hij een fotografisch verslag over de vluchtelingenkampen in en rond Goma in het oosten van Congo. Ik was zelf altijd de fotograaf, vertelt Huet.
Portretfotografie Stefan Hoeven Aalst Inforegio.be.
Stefan combineert vakmanschap, creativiteit en de nieuwste technieken om fotos te maken die helemaal bij jou passen. Hij wil, met een meesterlijke belichting en compositie, de essentie van de geportretteerde weergeven. In fotos die je een leven lang blijven ontroeren. De opnamen gebeuren in de eigen studio, en alle foto-afdrukken worden door Stefan zelf gemaakt.
Gratis Fotomozaiek maken.
Ook strepen, kleine tekst of veel details raden we af. Een portretfoto is vaak wel heel mooi voor een fotomozaiek. Opslaan als jpg. Na het maken van een fotomozaiek is er de mogelijkheid om deze direct op je computer op te slaan.
Foto's' delen op het web Helpdesk.
Als organisatie kan je hiervoor een publieke groep of een Facebookpagina aanmaken. Voor dit laatste moet je zelf geen Facebook account hebben! Je kan je fotos indelen in verschillende albums waardoor je het overzicht bewaart. Het voordeel van het gebruik van Facebook om je fotos te delen is het feit dat er geen limiet is qua opslagruimte. Een groot nadeel is wel dat je fotos gecomprimeerd worden. Mensen die fotos willen bewaren op hun eigen computer moeten ze één voor één opslaan en de kwaliteit is een pak minder dan de oorspronkelijke foto. De vroegere foto-opslag van Picasa is nu geïntegreerd in Google. Je kan fotos delen op je eigen profiel, maar Google biedt sinds kort ook de mogelijkheid om paginas aan te maken.
Wanddecoratie: zelf maken met je foto's' HEMA.
sleutelhanger met eigen foto. leesboekjes met naam en foto. de leukste fotocadeaus. maak een fotocadeau. met je mooiste foto's.' direct een kaartje versturen. setjes kaarten maken. met eigen foto, tekening of tekst. keuze uit vele mooie designs. kalenders en agenda's.'
Films, animaties en collages maken Android Google Foto's' Help.
Meer informatie over het verwijderen van foto's' of video's.' Animaties en collages maken. Een animatie is een groep foto's' die is samengevoegd om een foto van een bewegend onderwerp te maken. Een collage is een groep foto's' die is gecombineerd tot één foto.
Yves Nevens Fotografie.
Plant u uw huwelijksuitnodigingen op te maken aan de hand van een foto? en daar willen we graag aan meewerken! Mogen wij uw uitnodigingen volledig realiseren, dan krijgt u GRATIS enkele maanden of weken voor uw huwelijksdag een extra digitale fotoreportage aangeboden als vervroegd huwelijksgeschenk. De huwelijksuitnodigingen kunnen zowel in drukwerk als fotokwaliteit worden opgemaakt. Voor elk budget een mogelijkheid! Kunnen we op de dag zelf bedankingskaartjes krijgen?
1001 Tips Lifestyle Geschenken, geschenk-ideen, een professionele foto presentatie met Proshow Producer.
Het programma is echt handig en hoewel het in het Engels is, wijst alles zich zelf uit. Ik maakte zo in een minimum van tijd 3 fotoreportages over mijn paarden. Met een melodie op de achtergrond was het een lust voor ogen. Alles werd op een dvd gezet en zo kan ik nu op elk tijdstip van de dag de reportages bekijken op mijn televisie. Familie en vrienden genoten mee en vonden het een fantastische reportage. Dit bracht mij op het idee om een dvd te maken van familiebijeenkomsten en dit als geschenk af te geven.
Collagemaker: maak gratis jouw collage online bij myposter!
Je zult je verbazen tijdens het fotocollage maken hoe gemakkelijk het is! Met onze collagemaker kun je jouw fotocollages snel en eenvoudig helemaal zelf maken: kies de layout, voeg foto's' toe en sla het resulterende foto collage op in je account.
6 tips om de perfecte communie of lentefeestfoto te maken albelli blog.
Zelf kaarten ontwerpen. 6 tips om de perfecte communie of lentefeestfoto te maken. 6 tips om de perfecte communie of lentefeestfoto te maken. Door evelynelegrelle op 01/03/2018. Een goede communie-of lentefeestfoto maken is niet altijd even makkelijk, met deze tips maak je de perfecte foto.

Contacteer ons